Napíšte nám svoju otázku a odpovieme vám hneď ako budeme môcť. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Skupinová meditácia

Meditacia

Skupinová meditácia

maya novakova

spolu v skupine SI sadneme do ticha.meditovať v skupine nám dáva priestor pokračovať a neprestať, všetkým bez ohľadu na to ako dlho sa meditácii venujeme a či meditujeme aj doma.

TYP MEDITÁCIE
mindfulness meditácia a meditácia kľudu (mettá). dvere sú otvorené aj meditujúcim inú meditačnú prax (tibetská, zen) ale v sede a v tichu


MEDITAČNÁ INŠTRUKCIA
treba sa prihlásiť mailom na info@plejs.sk a prísť 15min pred začiatkom meditácie. meditačnú inštrukciu dávame utorok 18:00 (v prípade, že vám tento deň nevyhovuje, napíšte nám) po prvej inštrukcii je potom možné chodiť ktorýkoľvek deň bez prihlasovania.

ROZSAH
meditácia trvá 30- 40min a potom 10 - 20 min možete využiť na otázky k meditácii (keď ste cítiti bolesť, keď vás myseľ alebo emócie válcovali, keď ste zaspávali a iné otázky k meditácii)

VSTUPNÉ DÁNA / DAR / DOBROVOĽNÝ PRÍSPEVOK
môžete nechať dánu (dobrovoľný príspevok), ktorý používame na čaje, občerstvenie a nájom. na otvorené meditácie odporúčame 8 - 10eur. čo je dána nájdete http://www.plejs.sk/dar-dana
....dánou podporujeme to, aby mohli prísť ďalší na toto miesto a mohli tiež načerpávať inšpiráciu a motiváciu kultivovať myseľ...ďakujeme :) 


ORGANIZAČNE

UTOROK 18:00 - 19:00 (30min meditácia vipassana s maya)
ŠTVRTOK 9:30 - 10:30 (60min meditácia vipassana s maya)

KONTAKT na plejs :: info@plejs.sk